Team

De meeste leraren op Aventurijn zijn groepsleerkrachten. In veel groepen zijn twee leerkrachten werkzaam die ieder bepaalde dagen of dagdelen voor hun rekening nemen. Vanzelfsprekend zijn de leerkrachten verantwoordelijk voor de groep. Zij zijn de spil waarom het in een schooljaar draait voor uw kind. Zij dragen de zorg voor het welzijn van de kinderen en voor het bereiken van de doelen. Ook als blijkt dat een kind speciale begeleiding in de klas nodig heeft, zijn zij voor u, zeker in eerste instantie, het aanspreekpunt. Naast de lesgevende taken hebben leerkrachten ook schooltaken, zoals de verantwoording voor een bepaald vakgebied op school en het mede organiseren van schoolevenementen. Ook is er op school een gediplomeerd onderwijsassistent aanwezig. Zij geeft ondersteuning bij grotere groepen en assisteert de leerkracht bij onderwijs gerelateerde activiteiten.

Tevens zijn er een aantal leerkrachten belast met een specifieke taak. U kunt hierbij denken aan; toptalent coaches, de coördinatoren coöperatief leren en de leerkrachten Engels.

Een aantal dagdelen in de week is er een administratief medewerker mevrouw Hagdorn aanwezig en alle ochtenden in de week is onze conciërge Dhr Bruijn aanwezig.

Aventurijn team 2015 2016