Schoolorganisatie KS Fectio.

KS Fectio
Onze school valt onder het bestuur van de Katholieke Scholenstichting Fectio. Deze scholenstichting beheert dertien katholieke basisscholen in de gemeenten Houten en Bunnik. Welke scholen dit zijn, vindt u op www.ksfectio.nl.
In totaal krijgen er binnen Fectio ongeveer 3500 leerlingen les van 325 leerkrachten.

De organisatiestructuur van KS Fectio
KS Fectio heeft als taak om erop toe te zien dat de aangesloten scholen goed functioneren, dat de kwaliteit van het onderwijs wordt geborgd en verbeterd en dat de beschikbare middelen doelmatig en efficiënt worden ingezet.

De Stichting werkt met een bestuursmodel waarin een Bestuurder – Directeur (BD) het bevoegd gezag is en waarop wordt toegezien door een Raad van Toezicht. Deze Bestuurder - Directeur is eindverantwoordelijk voor het functioneren van de Stichting en de daaraan verbonden scholen. Daarmee is bestuur en toezicht effectief van elkaar gescheiden. De BD en de scholen worden ondersteund door een Bestuursbureau. De BD is tevens leidinggevende van het bestuurs-bureau. Voor vragen over of aan het bestuur kunt u terecht bij de

Bestuurder - Directeur:

Dhr. Rob Boerman.
030-6381121 (t)
p/a Pelmolen 19
3994 XX Houten
06-14320013 (m)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (e)

 

Privacy binnen KS Fectio

KS Fectio vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de privacy van onze leerlingen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming, die op 25 mei 2018 van kracht is geworden, vormt het uitgangspunt van ons privacy beleid. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van KS Fectio.

Contact

Katholieke Basisschool Aventurijn
Raaigras 101-d
3994 MB HOUTEN
Tel. 030-27.45.809

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.